Interherb kollagén

Által | 2022. november 7., hétfő

Navigáció

 • Interherb Kollagén mangó-puncs ízű italpor – 400g
 • Interherb Kollagén És Hyaluronsav Extra Kapszula - 30 db
 • TERMÉKLEÍRÁS
 • ÖSSZETEVŐK (INCI)
 • Interherb Kollagén mangó-puncs ízű italpor – 400g

  Az Interherb szépségformula összetevői belülről óvják a bőr, a haj és a köröm egészségét, és segítik vonzó megjelenésének megőrzését. Az antioxidáns nyomelemek szelén, cink, réz és a B2-vitamin az oxidatív stressz ellen védenek. Az online rendelésnek pont az volt az előnye, hogy sorban állás nélkül megkaphattam a gyógyszereket. Erika Újabb értelmetlen döntés Kivàló árakon tudtunk vásárolni.

  Interherb kollagén

  Kivàló árakon tudtunk vásárolni. Az Interherb szépségformula összetevői belülről óvják a bőr, a haj és a köröm egészségét, és segítik vonzó megjelenésének megőrzését. Más országokban a vény nélküli gyógyszereket autómatából is lehet venni. Ugyanakkor szubjektív tapasztalatok azt jelzik, hogy már egy hónap után is látványos eredménye van a készítmény alkalmazásának. Bízzunk reméljünk, hogy a pingvinpatika is visszakapja a korábbi engedélyt. Ha a futár házhoz viheti, egy másik patikába miért nem viheti el? Használati információk Javasolt fogyasztás: Napi 1 tabletta.

  Interherb Kollagén És Hyaluronsav Extra Kapszula - 30 db

  Külön tétel a szállítási költség Mindig megéri Az ár ekkor emelkedett utoljára Kosárba Kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számított munkanapon belül Elérhetőség az üzletben 15 Ft -tól ingyenes kiszállítás Ingyenes visszáru a dm üzletekben Fizetés kényelmesen, online, bankkártyával Termékleírás Megemelt hatóanyag-tartalmú korszerű összetétel A kollagén egy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga.

  A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést. Készítményünk a szervezet számára könnyen hasznosuló kollagént, hyaluronsavat és C-vitamint tartalmaz. A hylauronsav a porcok építőanyaga.

  A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A készítmény hatóanyaga szabadalmaztatott technológiával gyártott nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hyaluronsav kivonat.

  A kollagén és hyaluronsav a bőr, porc építőkövei, a kötőszövetek legfőbb szerkezeti elemei. Az antioxidáns nyomelemek szelén, cink, réz és a B2-vitamin az oxidatív stressz ellen védenek. A haj, bőr és köröm egészséges állapotának fenntartásában a szelén, a cink, valamint a B2, B3 vitaminok is szerepet játszanak. A réz a haj és a bőr normál pigmentációjához járul hozzá. A készítmény kollagén és hyaluronsav hatóanyagai szabadalmaztatott technológiával gyártott, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kivonatból származnak.

  Elkészítés és felhasználás Javasolt fogyasztás: Napi 1 kapszula.

  TERMÉKLEÍRÁS

  Interherb kollagén

  Sajnos, megszüntették azt, ami jól működött több ezer ember közös megelègedésével. Több árut rendeltem, sajnos volt egy termék, amely fogyaszthatatlanná vált porrá tört a szállítás során! A biotin hozzájárul a bőr és a haj megfelelő állapotának, így épségének és szépségének fenntartásához. Nyelési nehézség esetén törje szét a tablettát, vagy oldja fel vízben, majd így vegye be. Ha a futár házhoz viheti, egy másik patikába miért nem viheti el? András Sas

  ÖSSZETEVŐK (INCI)

  Az online rendelésnek pont az volt az előnye, hogy sorban állás nélkül megkaphattam a gyógyszereket. Így, ha netalán megint vírusos torokfertőzésem, vagy Covidos megbetegedésem lesz, sorban állhatok a fájdalomcsillapítóért, köptetőért,stb. Nem beszélve arról, hogy azok az idősek, akik mozgáskorlátozottságuk miatt használnak tüneti fájdalomcsillapítót, most ők is rákényszerülnek az otthonuk elhagyására.

  Újabb értelmetlen döntés Klári Sajbán Fogyasztása óvodás kortól javasolt. Nos, ezek után Unokámnak gond nélkül megrendeltem, aki cukrot, cukorszármazékot nem fogyaszthat. Sajnos, csak a csomag kézhezvételekor szembesültem vele, hogy az édesség cukrot, ezen felül glükóz szirupot is tartalmaz. Javaslom, sziveskedjenek az édesség összetevőit is feltüntetni, ha ez korábban megtörtént volna, nyilván, nem rendelem meg!

  Több árut rendeltem, sajnos volt egy termék, amely fogyaszthatatlanná vált porrá tört a szállítás során! Nem voltam elégedett! Tárnyik Pálné Más webáruházban a személyes átvételért semmiféle díjat nem számolnak fel. Azt sem értem, hogy amit egyébként a futár házhoz szállít, mert nem tartalmaz pl.

  Ha a futár házhoz viheti, egy másik patikába miért nem viheti el? Nincs benne logika. Jó lenne, ha legalább azokra a termékekre megmaradna ez a lehetőség, ne csak a drága házhoz szállítás,mert hiába rendelem meg olcsóbban, ha a szállítási költség elviszi a megtakarítást.

  Megjegyzem, hogy ebben az esetben sem tartom korrektnek a szállítási költség felszámolását személyes átvétel esetén. Ez megoldás lenne az olyan emberek számára is, ahol van a településen vagy egy közeli településen Pingvin Patika és ott személyesen át tudnák venni az olyan termékeket, amelyeket futár is szállíthat. Borbála Zavadil Az Interherb szépségformula összetevői belülről óvják a bőr, a haj és a köröm egészségét, és segítik vonzó megjelenésének megőrzését.

  A könnyen felszívódó és nagy hatásfokkal hasznosuló kollagén kivonat a kollagén, hyaluronsav és szabad aminosavak komplexe. A kollagén és hyaluronsav a bőr, porc építőkövei, a kötőszövetek legfőbb szerkezeti elemei. Az antioxidáns nyomelemek szelén, cink, réz és a B2-vitamin az oxidatív stressz ellen védenek. A haj, bőr és köröm egészséges állapotának fenntartásában a szelén, a cink, valamint a B2, B3 vitaminok is szerepet játszanak.

  A réz a haj és a bőr normál pigmentációjához járul hozzá.

  Azt sem értem, hogy amit egyébként a futár házhoz szállít, mert nem tartalmaz pl. Javasolt fogyasztás: napi 1 tabletta. Nem beszélve arról, hogy azok az idősek, akik mozgáskorlátozottságuk miatt használnak tüneti fájdalomcsillapítót, most ők is rákényszerülnek az otthonuk elhagyására. Több árut rendeltem, sajnos volt egy termék, amely fogyaszthatatlanná vált porrá tört a szállítás során! Tárolás: szobahőmérsékleten °C. Fogyasztása óvodás kortól javasolt.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *